Gå till innehåll

OM OS

BodyMindCompany grundades ursprungligen 1999 i Danmark av Camilla och Claus Juel Madsen som en butik och webbshop med utrustning och redskap för yoga och meditation.

Det visade sig snabbt efter starten att många av våra kunder var massageterapeuter och efterfrågade massagebänkar till rimliga priser.

Eftersom vi själva hade en bakgrund inom kroppsbehandling och stor glädje av vår egen Earthlite-massagebänk bestämde vi oss för att erbjuda just massagebänkar. År 2000 hade vi det stora nöjet att presentera de världsberömda Earthlite-massagebänkarna i Skandinavien.

Vi märkte omedelbart ett stort behov på den skandinaviska marknaden för både bärbara och stationära kvalitetsbänkar och tillbehör. Den stadiga tillväxten på den här marknaden gjorde att vi år 2004 bestämde oss för att koncentrera oss enbart på försäljning av massagebänkar och stolar samt tillbehör för terapeuter, kliniker och spa- och hälsocenter.

Kvalitet och service

Vi är tacksamma och stolta över att vi idag har en stor och trogen kundkrets bland både terapeuter, kliniker och spa- och hälsocenter som har följt oss genom många år. Vi hoppas och tror att vår konstanta fokus på kvalitetsprodukter och strävan efter att alltid leverera en god och personlig service har bidragit till att göra oss till en av de ledande leverantörerna på marknaden idag – och kommer att fortsätta att göra det.

Vi hoppas att du har glädje av ditt besök på vår webbplats och tar gärna emot både beröm och kritik om det finns något som du tycker är bra eller som vi kan göra bättre.